YDK Gözlem ve Araştırma Kulübü YDÜ Veteriner Fakültesi ve Hayvan Hastanesi’ndeydi
Date Added: 15 December 2014, 06:51


Yakın Doğu Koleji Gözlem ve Araştırma Kulübü kuruluşundan bu yana öğrencilerinde kültür, çevre bilinci, bilim, sağlıklı beslenme  gibi birçok konuda farkındalık yaratmak amacıyla faaliyetlerini sürdürüyor.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla ilişkiler Dairesi Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Kulüp, bu haftaki etkinlikleri kapsamında ise YDÜ Veteriner Fakültesi ve YDÜ Hayvan Hastanesi’ni ziyaret edip incelemelerde bulundu. Kulüp öğretmenlerinden Nazım Kaşot ve Hüseyin Tufan eşliğinde öğrencilere hastane Başhekimi Yrd. Doç. Dr. Osman Ergene tarafından hastanenin sahip olduğu imkanlar ve hastanenin ülkeye ne gibi katkılar sağlayacağı anlatıldı.

Hayvan sevgisini de aşılamayı hedeflediklerini belirten Ergene’nin anlatımı sonrasında öğrenciler,YDÜ  İletişim Fakültesi öğretim görevlisi Mustafa Ufuk Çelik’e verdikleri röportajda, hayvan hastanesini çok beğendiklerini, her bakımdan donanımlı böylesine bir üniversite bünyesinde eğitim aldıkları için çok gururlu olduklarını dile getirtdiler.

Yakın Doğu Koleji Gözlem ve Araştırma Kulübü faaliyetlerine önümüzdeki günlerde de devam edeceğini belirtti.